Kasvot

Kasvohoidot ovat kokonaisvaltaisesti rentouttavia ja aisteja hemmottelevia hoitokokonaisuuksia. Meillä Edeassa jokaiseen kasvohoitoon sisältyy kulmien siistiminen sekä kasvojen, kaulan ja decoltee-alueen spa-hieronta. Hoidon jälkeen ihosi on levännyt ja kauniin kuulas.
Toiveestasi, voimme tehdä kevyen ehostuksen kasvohoidon jälkeen.

Kimmel Basic | 60min

Syväkosteuttava/ puhdistava kasvohoito, joka räätälöidään asiakkaan ihon tarpeiden mukaisesti. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, tarvittaessa epäpuhtauksien poisto, seerumin imeytys, hieronta sekä naamio. 

78€

Kimmel Vital | 45min

Ylellinen erikoiskasvohoito, joka hemmottelee aistejasi ja rentouttaa mielesi. Ihoa heleyttävät hoitoöljyt hellivät ihoasi tehden siitä levänneen ja kuulaan näköisen. Hierontapainotteinen hyvänolon kasvohoito. 

65€

Kimmel Gentleman | 45min

Ihoa ravitseva ja vahvistava kasvohoito miehille. Hoito rauhoittaa parranajosta ärtynyttä ja herkistynyttä ihoa tehden siitä pehmeän sekä hoidetun näköisen. Tuotteiden tuoksumaailma on miedon maskuliininen. 

65€

Kimmel Elegant | 75min

Ylellinen, ihoa kiinteyttävä erikoiskasvohoito aikuisen naisen iholle. Kokonaisvaltaisesti ihon nuorekkuutta lisäävä kasvohoito, joka madaltaa juonteita, elvyttää ja kirkastaa ihoa sekä tasoittaa ihon sävyä. 

119€

MD Professional | 60min

Lääketieteellistä ihonhoitoa erilaisille iho-ongelmille; akne, atopia, couperosa, hajusteyliherkkyys. Räätälöimme erikoiskasvohoidon ihon tarpeiden mukaisesti. Hoito tehdään Biodroga MD-sarjalla.

99€


MD ACID Happohoidot

Biodroga MD Skin Booster Acid -happohoidon voivat tehdä vain Biodroga MD -erityiskoulutuksen käyneet kosmetologit. 

MD Happohoito | 30min

Ihoa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti uudistava happokuorinta kasvoille. Tasoittaa aknearpia, juonteita ja pigmenttimuutoksia sekä kirkastaa ihon sävyä ja puhdistaa ihohuokosia. Suositellaan 5x hoitosarjana. 

69€

MD Happohoito | 60min

Ihoa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti uudistava happokuorinta kasvoille. Tasoittaa aknearpia, juonteita ja pigmenttimuutoksia sekä kirkastaa ihon sävyä ja puhdistaa ihohuokosia. Hoito sisältää MD Mikrolift Sheet Mask -erikoisnaamion.

99€

MD Happohoito 5x sarja 

Suosittelemme happohoitoa 5x sarjana, jolloin hoidot toteutetaan n. 10pv välein. Sarjan normaalihinta on 495€.

445€